Tortosa – Parc Natural del Delta de l’Ebre – Tortosa

Descobreix el Parc Natural del Delta de l'Ebre amb aquesta ruta en bicicleta des de Tortosa

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta pel Parc Natural del Delta de l'Ebre

L’inici de la ruta es situa a l’Hotel SB Corona Tortosa seguint el Pont de l’Estat per dirigir-nos al sud de les Terres de l’Ebre pel marge dret del riu i endinsar-nos al Parc Natural de l’Ebre, visitant la població de Deltebre, Poblenou del Delta i Sant Carles de la Ràpita fins a Amposta.

Un primer itinerari pla per més de 48 kilòmetres que ofereix una varietat de possibilitats de gaudir actiu de la naturalesa contemplant un mosaic paisatgístic entre plana, costa i muntanya, hàbitat de moltes espècies animals i vegetals.

A partir de la població d’Amposta prendrem la C-12 per canviar de tipus de ruta i paisatge amb una primera rampa al kilòmetre 59 de desnivell màxim del 4% i un breus descens per preparar-nos per pujar la cima de més pronunciada  de la ruta: Santa Bàrbara – Mas de Barberans.

Iniciem l’ascens Santa Bàrbara – Mas de Barberans, un recorregut de 12 kilòmetres amb algun tram al 7%, aconseguim fer cim als 287 metres d’alçada a l’entrada del poble de Mas de Barberans, punt a partir del qual descendirem per la TV-3421 travessant les Terres de l’Ebre per 18 fins a Tortosa.

Aquesta és una ruta sense gran dificultat tècnica que reuneix una desbordant varietat de paisatges i ecosistemes durant una mica més de 955 kilòmetres, amb un increment d’elevació positiva que arriba als 549 metres.

 • image

  DISTÀNCIA

  96 km
 • image

  DURADA

  5.19 h
 • image

  DESNIVELL

  402 m
 • image

  DIFICULTAT

  Baixa  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS