Tortosa – Mont Caro – Alfara de Carles – Tortosa

Descobreix els espectaculars paisatges del Parc Natural dels Ports amb aquesta ruta en bicicleta des de Tortosa

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta al Mont Caro i a Alfara de Carles des de Tortosa

Aquesta ruta combina trams de muntanya i trams de terreny pla per una varietat de paisatges urbans, agrícoles i naturals que emmarquen Tortosa i les poblacions de l’Ebre.

Iniciem el primer itinerari des de l’Hotel en direcció Roquetes per realitzar un tram pla de 7 kilòmetres fins apropar-nos al port més espectacular de les Terres de l’Ebre, el Mont Caro. A partir del kilòmetre 9 començarem l’ascens al port amb pendents del 6% que incrementaran paulatinament fins el 10%. Avançarem enmig de corbes serpentejants que ens deixaran descansar durant 2 km abans d’entrar en un grup de corbes en forma de ferradura, on trobarem pendents de fins al 13% i així arribarem al cim, a 1.437 m sobre el nivell del mar.

Un primer tram de 22,4 km en què haurem superat un desnivell total de 1.431 m.

Després d’un descens ràpid però tècnicament exigent i una mica perillós, canviarem de sentit al kilòmetre 41 de la ruta en direcció Els Reguers per superar els Barrancs de Sant Antoni-Lloret i pujar de manera continuada cap al Parc Natural dels Ports fins a Alfara de Carles a 346 m d’altitud, superant una rampa del 7% per un interval de 866 m. A partir d’Alfara descendirem cap a les Terres de l’Ebre en direcció Aldover per desviar-nos a la C-12 i seguir el marge esquerra de la ribera de l’Ebre fins a Tortosa.

 • image

  DISTÀNCIA

  72.6 km
 • image

  DURADA

  3.10 h
 • image

  DESNIVELL

  1743 m
 • image

  DIFICULTAT

  Mitjana  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS