Tortosa – Mas de Barberans – Tortosa

Gaudeix dels paisatges que decoren aquesta ruta per carretera a Mas de Barberans des de Tortosa

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta de Tortosa a Mas de Barberans

Destinada a la majoria de ciclistes que visiten l’àrea, aquesta ruta circular uneix les poblacions de Tortosa, Amposta i Mas de Barberans. La primera part de l’itinerari parteix de l’Hotel SB Corona Tortosa per la carretera Antiga de València (C-12) i transcorre entre les valls de les terres de l’Ebre, descobrint les bondats agrícoles i paisatgístiques dels municipis de Tortosa i Amposta.

És a partir de la ciutat d’Amposta on comencem un primer ascens de 4 kilòmetres aproximadament amb trams del 5% en direcció Sant Bàrbara, primer tram que ens ajudarà a preparar-nos per a una segona ascensió de 14.3 Km amb una inclinació màxima de 6,8% i un desnivell total a superar de 254 metres que ens deixarà als peus del Parc Natural dels Ports.

A partir d’aquest punt iniciarem un descens per la via TV-3421 que ens guiarà entre el barranc de Sant Antoni-Lloret-La Galera i els horts agrícoles de les terres baixes en direcció al Raval del Crist, kilòmetre 49 de la ruta, fins a dirigir-nos al nostre punt de partida.

 • image

  DISTÀNCIA

  51.9 km
 • image

  DURADA

  4.19 h
 • image

  DESNIVELL

  391 m
 • image

  DIFICULTAT

  Baixa  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS