Tortosa – Alfara de Carles – Tortosa

Descobreix els paisatges que envolten la carretera de Tortosa a Alfara de Carles i Aldover amb aquesta ruta en bicicleta

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta de Tortosa a Alfara de Carles i Aldover

Ruta de 34 kilòmetres que passa pels pobles més emblemàtics al nord de Tortosa. Un trajecte compartit entre la plana deltaica i les muntanyes del Parc Natural dels Ports.

Sortint de l’Hotel SB Corona Tortosa ens dirigim a Roquetes per travessar l’Horta Baixa i arribar a Els Reguers, poble que marca el punt de sortida cap a les muntanyes del Parc Natural, un ascens estable amb pendent mitja del 2% entre els kilòmetres 10 i 14, per començar amb rampes de pujada i baixada de fins el 14% en un tram de l’ascens fins el kilòmetre 16 de la ruta, punt en el qual haurem superat un desnivell de 345 metres aproximadament.

El descens d’aquesta part muntanyosa d’Els Ports comença a partir del poble d’Alfara de Carles per la carretera TV-3422 direcció Aldover, endinsant-nos durant 5 km en el sistema muntanyós de Tarragona per retornar al paratge natural de l’Ebre i els seus horts.

Al kilòmetre 26 del nostre recorregut travessarem la C-42 per prendre la Carretera de Xerta en direcció a Tortosa i conéixer el poble d’Aldover i les seves vistes a l’Ebre, un kilòmetre més endavant tornarem a agafar la C-42 i acompanyarem el riu fins a la nostra arribada a l’Hotel.

 • image

  DISTÀNCIA

  34.2 km
 • image

  DURADA

  2.50 h
 • image

  DESNIVELL

  455 m
 • image

  DIFICULTAT

  Baixa  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS