Tortosa – Poblenou del Delta – Tortosa

Descobreix l'entorn natural del Delta de l'Ebre amb aquesta ruta circular per carretera

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta de Tortosa a Poblenou del Delta

Aquesta és una ruta circular de 74.3 quilòmetres que rodeja gran part del paisatge fluvial del Delta de l’Ebre. Sortint de l’Hotel SB Corona Tortosa per la carretera antiga de València (C-12) recorrerem 20.6 quilòmetres aproximadament paral·lels al Canal de la Dreta de l’Ebre fins a desviar-nos per la Carretera de Santa Bàrbara per visitar la ciutat d’Amposta i seguir en direcció Sant Carles de la Ràpita, on començarem el recorregut pel Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Durant aquesta part de l’itinerari passarem per la plana deltaica de l’Ebre, declarada Reserva de la Biosfera per l’UNESCO, on podrem apreciar-hi una àrea de gran biodiversitat biològica. Rodejarem el Parc Natural per trams propers a la desembocadura del riu al Mediterrani, tot seguint la llacuna d’El Clot fins arribar al nostre punt de retorn, Poblenou del Delta, a 40 quilòmetres del nostre punt de sortida.

Deixarem enrere Poblenou per creuar a l’altra riba de l’Ebre per Sant Jaume d’Enveja i arribar a Deltebre; utilitzarem la ruta TV-3404 per deixar enrere el Parc Natural i dirigir-nos cap a Tortosa per la TV-34534, en un recorregut de 24 quilòmetres amb una pendent menor del 3%, seguirem el transcurs de l’Ebre per les masies de la Font del Quinto i Campredó fins al casc històric de Tortosa i creuarem el Pont de l’Estat fins a arribar a l’hotel.

Una ruta poc exigent en la qual s’imposa la majestuositat d’un dels indrets més atractius i únics del territori català i europeu, el Delta de l’Ebre.

 • image

  DISTÀNCIA

  74.8 km
 • image

  DURADA

  6.13 h
 • image

  DESNIVELL

  102 m
 • image

  DIFICULTAT

  Baixa  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS