Ascens al Mont Caro

Sent el ciclisme amb aquesta ruta que et portarà fins al punt més alt del Mont Caro

Rutes Carretera

Ruta en bicicleta des de Tortosa al Mont Caro

Aquesta ruta d’important dificultat tècnica i física és un dels ports de muntanya més coneguts a nivell nacional i ha estat part de la Volta a Catalunya en diverses edicions: és una pujada de quasi 1.500 metres de desnivell i 20 km de carretera ascendent.

Partint de l’Hotel ens dirigim cap a la població de Roquetes en direcció Mont Caro, 10 kilòmetres més que necessaris per escalfar els músculs i preparar-nos per pujar la muntanya més alta de la província de Tarragona i un dels punts més visitats del Parc Natural dels Ports.

A partir del kilòmetre 10 comencen les primeres rampes exigents de més del 9% d’inclinació durant 7 kilòmetres de revolts serpentejants fins el primer descens, superant en aquest un punt un desnivell de 800 metres aproximadament.

Durant 2 kilòmetres tindrem un breu descans amb un grau mig d’inclinació del 3% per començar la pujada al cim, un tram exigent amb pendents de fins al 17% de desnivell que ens portarà al cim de més de 1.400 metres d’alçada.

Després de gaudir de les vistes que el Mont Caro ofereix del Parc Natural i la vall de l’Ebre, comença un descens pel mateix traçat serpentejant fins al peu de la muntanya i ens toca recórrer els últims 10 kilòmetres que ens separen de l’Hotel, tot comentant anècdotes que ens ha deixat tan important i monumental port.

Ascendir la pujada al Mont Caro suposa resistir més d’una desena de trams amb penalitzacions de pendent que superen el 10% de desnivell en intervals de fins a 700 metres; un repte fet a mida per a professionals i amants d’aquest esport.

 • image

  DISTÀNCIA

  47.6 km
 • image

  DURADA

  2.22 h
 • image

  DESNIVELL

  1473 m
 • image

  DIFICULTAT

  Alta  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS