Tortosa – Parc Natural del Delta de l’Ebre – Tortosa

Descobreix els indrets més espectaculars del Parc Natural del Delta de l'Ebre amb aquesta ruta en bicicleta des de Tortosa

Rutes BTT

Ruta BTT pel Parc Natural del Delta de l'Ebre

Aquesta ruta BTT és la continuació de la Via Verda del Val del Zafán-Baix Ebre fins al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Pertany a la sendera GR-99 i recorre les Terres de l’Ebre des de Tortosa fins a la sortida al mar del riu Ebre.  D’aquesta manera seguirem el seu llit a través dels municipis que conformen la comarca del Baix Ebre. El recorregut té un longitud de 93,17 km, amb una pendent mitjana del 0,2% i un desnivell acumulat de 209 m, recomanable per a totes les categories de ciclistes i aficionats a aquest esport.

Sortirem de l’Hotel via Pont de l’Estat per a creuar el marge dret de la ciutat.  Des d’aquest punt prendrem el Passeig de Joan Moreira en direcció sud, passant l’enllaç entre la C-12 i la C-42. Seguirem per una xarxa de senderes que discorre a la riba del riu i pels cultius fruiters de la zona que existeix entre Tortosa i Amposta.

En el kilòmetre 12 de la ruta canviarem la direcció cap al NE, deixarem de seguir el riu i passarem a seguir la via del ferrocarril fins a l’encreuament sobre l’Autopista del Mediterrani en direcció L’Aldea. A partir d’aquest punt seguirem les senderes que s’endinsen en l’aiguamoll de l’Ebre fins a acostar-nos novament al llit del riu Ebre i travessar la població del Deltebre (Km 28) en direcció Riumar, on trobarem la sortida al mar Mediterrani.

La Bassa de l’Arena serà el nostre punt de retorn a Tortosa pel mateix sistema de carreteres i senderes que hem utilitzat per arribar a la costa. En aquest punt del camí haurem acumulat 45,6 kilòmetres de trajecte entre les Terres de l’Ebre i un dels aiguamolls més importants per la supervivència de la vida i la diversitat biològica de tot Europa.

 • image

  DISTÀNCIA

  93.6 km
 • image

  DURADA

  5.18 h
 • image

  DESNIVELL

  95 m
 • image

  DIFICULTAT

  Mitjana  

Mapa de la ruta

Altimetria

Segments

Reset

Dissenya la teva experiència a mida

CONTACTA´NS